Noutăți la Adrenalin Park | Un loc plin de aventură

de | | 3 Minute

Noutăți la Adrenalin Park | Un loc plin de aventură

Sezonul cald vine cu o serie de noutăți la Adrenalin Park. O escapadă de acest tip este oricând un prilej de bucurie și de ieșire din rutina zilnică, deseori, obositoare. Sunteți dornici de o escapadă în natură, senzații noi și o aventură pe măsură în 2019? Din fericire Clujul se poate mândri cu unul din cele mai frumoase și spațioase parcuri de aventură din România: Adrenalin Park, situat în pădurea Făget, comuna Feleacu, lângă Casele Micești.

De la frumoasele trasee cu obstacole pentru copii, până la spectaculoasele tiroliene printre copaci și renumitul traseu EXTREM 13, Adrenalin Park Cluj are obiceiul de a aduce ceva nou în fiecare an. Săptămâna aceasta am descoperit cu bucurie și emoție cele mai noi obstacole de aventură din cadrul Adrenalin Park.

 

#1 Turnul de escaladă outdoor

Din seria de noutăți la Adrenalin Park menționăm întâi turnul de escaladă outdoor. La cererea amatorilor de escaladă pe panou artificial și a celor dornici să învețe tehnici de progresie pe verticală, Adrenalin Park a inaugurat turnul de escaladă outdoor. Turnul are 3 pereți verticali ce permit parcurgerea unor trasee de 7.5 m înălțime. Escalada pe panou artificial se desfășoară sub îndrumarea unui monitor din cadrul parcului de aventură.

noutăți la adrenalin parck

#2 Cățărare pe trunchi de copac

Parcă desprins dintr-o lume fantastică, copacul amenajat pentru cățărare direct pe trunchi este atracția copiilor de toate vârstele! Avantajul acestei noutăți la Adrenalin Park este dat de faptul că pe acest copac este că poți ajunge foarte sus, fiind în permanență asigurat de un monitor de la sol. Dacă sunteți curioși cum se simțea Tarzan când se cățăra pe copacii din junglă, acest atelier trebuie încercat!

noutăți la adrenalin parck

#3 Circuit nou de team building

Pentru echipele care iubesc aventura și Adrenalin Park, parcul de aventură de lângă Cluj este o oază de libertate. Atmosferă prietenoasă, relaxantă, o căsuță de hobbiți și liber la cățărat în copaci! Circuitul de team building din 2019 include atelierele de escaladă pe perete și pe trunchiul copacului, precum și câteva jocuri noi de tehnică de aventură.

noutăți la adrenalin parck

Pentru copii activități speciale și antrenante

De 5 ani încoace, generația de aventurieri care a crescut alături de Adrenalin Park știe că în fiecare an, copiii se lansează în activitățile propuse de traseele de aventură! Recent a fost inaugurată prima tiroliană dedicată exclusiv celor mici, exact pe măsurile lor. Mai mult decât atât, accesul la tiroliene nu presupune tarife extra, ci este inclus în totalul sumei de acces pentru copii în parcul de aventură!

Adrenalin Park

Dar ce face acest parc de aventură atât diferit?

Discutând cu echipa de monitori de la Adrenalin Park, poți simți aerul prietenos și căldura cu care sunt primiți oaspeții. Este un loc unde pur și simplu te simți ca acasă. Copiii par să știe echipa de mai mul timp. Adulții povestesc liber despre excursii, activități outdoor, grădinărit sau sport. Adolescenții par să doboare obstacol după obstacol cu o lejeritate supra-umană. Vecinii din Casele Micești sunt de-ai casei și toate au un ritm natural până la apusul soarelui.

 

Însăși drumul spre Adrenalin Park trece prin masivul Feleac presărat de trovanții milenari, apoi prin superba pădure Făget. Te desprinzi încet de agitația urbană și pășești în tărâmul fermecat al aventurii.

noutăți la adrenalin parck

Și totuși, în ciuda obstacolelor de pe traseele aeriene și a emoțiilor avute la înălțime, la Adrenalin Park te simți în maximă siguranță. Parcul de aventură este construit în conformitate cu standardul european de profil, iar echipamentele sunt în conformitatea cu specificațiile Federației Internaționale de Alpinism și Escaladă. Din momentul în care ai fost introdus în activitate, și se explică pas cu pas regulile de progresie pe traseele cu obstacole și deplasarea pe tiroliană, buna conduit față de alți cățărători și participanți.

Încercați și povestiți mai departe aventura trăită la Adrenalin Park!
Mai multe aici: https://adrenalinpark.ro/ro/