„Deasupra vârfurilor” – Apel deschis pentru înscrieri în competiția de film montan TMF 2021

de | | 3 Minute

Înscrie-ți filmul în competiția de film montan din cadrul Transylvania Mountain Festival 2021! Scurtmetraje de aventură, film artistic și film documentar.

O nouă ediție, o nouă temă! A patra expediție TMF – Transylvania Mountain Festival lansează o nouă provocare pentru temele din 2021: Above The Summits (Deasupra vârfurilor). Premiul și competiția de film montan TMF este un proiect special al TRANSYLVANIA MOUNTAIN FESTIVAL. Tema acestui an – DEASUPRA VĂRFURILOR (ABOVE THE SUMMITS) – este o invitație îndrăzneață pentru a vă prezenta poveștile de munte, aventurile alpine și explorările dintr-o nouă perspectivă, cu un public liber, în căutare de inspirație.

La TRANSYLVANIA MOUNTAIN FESTIVAL, suntem pregătiți să explorăm, să descoperim, să inovăm și să ne angajăm în proiecte curajoase. Tema „Deasupra vârfurilor” aduce o perspectivă de sus, o privire de ansamblu și o senzație de libertate – depinde de voi în ce direcție veți duce firul narativ. Din adâncurile muntelui până deasupra crestelor și vârfurilor, suntem curioși unde se îmbină viața reală cu imaginația.

Pe 10 martie, am deschis oficial înscrierile în competiția de film montan TMF 2021 Transylvania prin platforma FilmFreeway. Alătură-te aventurii și înscrie-ți filmul în competiție!

Despre premiul TMF pentru film montan

Fondat în 2018, Premiul TMF pentru film montan a fost creat pentru a încuraja producătorii de film și atleții ce practică sporturi montane – cățărători, alpiniști, schiori, snowboarderi, parapantiști, cicliști, speologi, alergători, kayakiști – și observatori sau exploratori ai naturii din mediul montan pentru a co-crea producții de film/video. Este o mare provocare, dar și rezultatele sunt pe măsură!

IN 2021 SUNT DESCHISE URMĂTOARELE CATEGORII:

Scurtmetraje de aventură – (20 min.) – abordați o perspectivă de sus asupra poveștilor de alpinism, ski, speologie, deep solo voiding, zbor liber, kite ski, MTB și alte sporturi!

Film artistic montan – (40 – 75 min.) – unde vă invităm să explorați potențialul temei “deasupra vârfurilor” într-o manieră mai creativă: îmbinarea dintre alegerea subiectului, a peisajului și protagoniștilor, firul narativ și creativitatea vor fi principalele criterii de diferențiere.

Documentar montan – (40 – 75 min.) – este categoria unde invităm documentariștii de sport, peisaje și viață sălbatică să se îmbarce în frumoasa aventură de a aduce poveștile lor în fața publicului.

REGULI DE ÎNSCRIERE ÎN COMPETIȚIE:

Regulile de concurs pot fi consultate aici » Competiția și premiul pentru Film Montan TMF 2021.

Subliniem faptul că această competiție este una internațională, filmele trebuie încadrate într-o singură categorie, și vă rugăm să respectați termenele de înscriere în competiție:

  • Termen depunere: 17.07.2021
  • Termen notificare: 07.08.2021

Pentru a rezerva timpul necesar selecției riguroase și traducerii subtitrărilor, nu se acceptă înscrieri întârziate.

SELECȚIA OFICIALĂ DE FILM TMF 2021 ȘI CÂȘTIGĂTORII

Unul din principalele motive pentru care merită să luați parte la competiția festivalului nostru autentic și prietenos este că producțiile alese pentru selecția oficială vor fi prezentate live cu invitați și atleți. În contextual general covid19 s-ar putea să fim nevoiți să prezentăm filmele online (în funcție de situația sanitară din Noiembrie 2021) dar cu siguranță acestea vor ajunge la publicul țintă.

Regizorii, producătorii sau protagoniștii filmelor vor avea șansa de a fi puși sub lumina reflectoarelor în fața unui public local și internațional.

Dacă toate condițiile vor fi propice în Noiembrie 2021, echipa câștigătoare va fi prezentă pe scena festivalului la Gala Premiilor TMF – Transylvania Mountain Festival*, în data de 12 Noiembrie, 2021.

Cerințe tehnice: previzualizările trebuie trimise organizatorilor în format .mov sau .mp4, iar subtitrările sunt obligatorii.

Vă rugăm verificați specificațiile complete și detaliile pe pagina Premiului și competiției de film montan TMF 2021.

ÎNSCRIE-ȚI FILMUL MONTAN ÎN COMPETIȚIE ACUM:

Transylvania Mountain Festival acceptă înscrierile în competiție prin FilmFreeway, platforma nr. 1 pentru competiții de film și concursuri creative » https://filmfreeway.com/TransylvaniaMountainFestival.

Pentru mai multe informații vă invităm să ne scrieți la adresa [email protected]


Comunicat de presă