Centrul Medical Review: locul în care știința întâlnește grija profundă

de | | 3 Minute

Centrul Medical Review: locul în care știința întâlnește grija profundă

Ceea ce a început acum două decenii ca un centrul oftalmologic, este acum un punct de referință nu doar în tratamentul și diagnosticul afecțiunilor oculare, ci și a altor ramuri medicale. Centrul Medical Review aduce azi împreună știința și tehnologia de vârf cu grija profundă pentru pacienți.

La Centrul Medical Review activitatea echipei medicale este definită printr-o misiune clară și profundă: promovarea și restabilirea armoniei în sănătatea pacienților. Sănătatea nu este doar absența bolii, ci o manifestare a echilibrului între minte, trup și suflet, precum și între individ și mediul său înconjurător. 

Fiecare pacient este mai mult decât un simplu caz medical; este o persoană unică, iar îngrijirea sa trebuie să reflecte această unicitate. De aceea, echipa medicală a clinicii ajută fiecare individ să atingă această armonie și consideră că misiunea acesteia este împlinită atunci când reușește să readucă echilibrul și sănătatea integrală pentru fiecare pacient.

Fondat de medicul primar oftalmolog Sorina Demea, Centrul Medical Review a fost conceput inițial ca un loc dedicat investigațiilor oftalmologice avansate. Dorința era clară: să ofere pacienților nu doar tratamente, ci și o înțelegere profundă a afecțiunilor lor oculare. 

„Am avut întotdeauna printre primii aparatura de top din domeniu. Am început cu dotarea ușor peste baremul minim necesar pentru avizarea unui cabinet oftalmologic. Ne-am dorit să oferim pacienților noștri informații cât mai concrete și diagnostice cât mai precise, iar apoi ne-am informat ce este mai bun pe plan mondial şi, deşi unii spun că am făcut acest lucru cu o doză de nebunie, am început investiţiile în aparatura medicală de înaltă performanţă.” spune dr. Sorina Demea

Centrul Medical Review locul în care știința întâlnește grija profundă

Echipa Centrului Medical Review nu s-a oprit niciodată în aproape cele două decenii de tratare a pacienților din căutarea excelenței. Zilnic, ei se modernizează fie prin implementarea în munca lor a informațiilor medicale actualizate, fie prin achiziționarea de aparatură de diagnostic de ultimă generație. 

„Am început prin a investiga și trata ochii, dar am realizat că, pentru a ne atinge scopul, trebuie să facem mai mult decât atât”, explică dr. Sorina Demea.

Odată cu transformarea Ofta Review în Centrul Medical Review, gama de specializări medicale s-a extins semnificativ. Acum, în cadrul clinicii pacienții beneficiază de servicii în diverse domenii medicale, inclusiv neurologie, dermatologie, diabet zaharat, nutriție și boli metabolice, pediatrie, reumatologie și endocrinologie.

Este important de menționat că toate aceste servicii sunt decontate de Casa de Asigurări de Sănătate, cu excepția celor din domeniul endocrinologiei și a reumatologiei, care sunt furnizate în regim privat.

Centrul-Medical-Review-locul-in-care-stiinta-intalneste-grija-profunda-1Un principiu fundamental care ghidează practica Centrului Medical Review este înțelegerea profundă a legăturii dintre trup, minte și suflet în procesul de vindecare. În cuvintele lui Platon:

„precum nu se cade să încercăm a vindeca ochii fără să ne ocupăm de cap, ori capul fără trup, tot astfel nu se cade să încercăm a vindeca trupul fără să vedem de suflet.” 

Acesta este motivul pentru care centrul nu numai că tratează afecțiunile fizice, ci și investește în echipa sa medicală pentru a se asigura că pacienții primesc o îngrijire completă.

„Oameni cu suflet ne-au completat echipa medicală. Creștem și ne diversificăm serviciile, sperând ca împreună să restabilim sănătatea dumneavoastră.” spune dr. Sorina Demea

Acest angajament pentru pacienți și pentru comunitatea din Cluj-Napoca este evidențiat de evoluția constantă a centrului și de abordarea lor cuprinzătoare în îngrijirea oftalmologică. Pentru dr. Sorina Demea și echipa sa, Centrul Medical Review este nu doar un vis realizat, ci și o necesitate. 

„Este un vis al meu și poate, în primul rând, al soțului meu, care este, de fapt, sufletul și motorul ce face să meargă acest cabinet. Și este o necesitate pentru comunitate, pentru pacienții care, dincolo de talentul, experiența și profesionalismul medicului curant, pot beneficia și de rezultatele examinărilor cu aparate special adaptate pentru căutarea și măsurarea defectelor oculare până la nivel de celule.”

Centrul Medical Review locul în care știința întâlnește grija profundă (3)

Centrul Medical Review Cluj-Napoca reprezintă un exemplu strălucitor al modului în care știința și grija profundă se întâlnesc pentru a oferi pacienților cele mai bune servicii și tratamente. Cu un angajament ferm și o viziune îndrăzneață pentru îngrijirea celor în nevoie, centrul continuă să fie un far al speranței și al vindecării pentru comunitatea din Cluj-Napoca și dincolo de aceasta.


Centru Medical Review

Adresă: Str. Moților, nr. 9, ap. 8, Cluj-Napoca / str. Siretului, nr. 16, Cluj-Napoca

Contact: 0364.107.206 / 0745.659.945, [email protected]

Web

Facebook

Instagram