Beer Crafters 2019 | Începe festivalul specialităților de bere la Cluj

de | | 2 Minute

Beer Crafters 2019 | Începe festivalul specialităților de bere la Cluj

Între 6 și 9 iunie 2019, Aleea Stadion se transformă într-un loc al distracției, al muzicii bune și al băuturilor de calitate. Festivalul Beer Crafters 2019 aduce la Cluj peste 40 de specialități de bere și 30 de vendori de mâncare cu preparate delicioase și muzică pe măsură!

Timp de 4 zile consecutive, iubitorii de bere vor putea degusta varietăți de bere artizanală cu personalitate, preparate cu atenție de producători consacrați.

Beer Crafters 2019

Combinații de arome inedite la Beer Crafters 2019

Iubitorii de beri artizanale vor putea savura cele mai gustoase combinații de arome de la cei peste 40 de artizani berari care vor fi prezenți la festival. Ca în fiecare an, Beer Crafters cucerește publicul cu o gamă diversă de beri artizanale, de la India Pale Ale (IPA), Lager, Pils, Ale, Weissbier, Red Ale, Fruit Ale, Pale Ale, Dark Ale, Stout până la cidru.

 

Printre vedetele acestei ediții sunt: 1717, Bere a la Cluj, Carol Beer, One Beer later, HOPHEAD, Baisinger, Bere cu Miere, Csikisor, Silva, Gambrinus, Kutuma, Primator, Bere din Bucovina, Paulaner, Nenea Iancu și mulți alții. Mai mult, publicul va putea încerca o selecție de beri craft cu arome deosebite, fresh, cu o textură plăcută, cu note pregnante de mango, pere si grapefruit.


Bere în ediție limitată pentru participanții la Beer Crafters 2019

Pentru că orice ediție a festivalului merită o bere pe măsură, anul acesta Beer Crafters Festival prezintă “The Festival Beer”. Fiind o bere artizanală pe bază de grâu și făurită manual după o rețetă veche, ediția limitată a “The Festival Beer” va surprinde iubitorii de bere cu un gust dulce-acrișor și note subtile de fructe tropicale și banană.

beer crafters 2019

 

Ca în fiecare an, Beer Crafters Festival s-a pregătit și cu un line-up culinar conceput special să complimenteze sortimentele de bere. Gurmanzii vor putea alege dintr-o diversitate de preparate delicioase pregătite de cei 30 de vendori: pizza, burgeri, seafood și multe altele.


Astfel, dacă doriți să vă relaxați și să savurați o bere gustoasă alături de cei dragi, Beer Crafters Festival vă așteaptă între 6-9 iunie, cu activități și zone dedicate tuturor vârstelor.

Intrarea la eveniment este liberă. Mai multe detalii pe pagina de Facebook.