1/5 din 6 reviews
Strandul Sun Grigorescu 5

Strandul Sun Grigorescu

Strandul Sun este amplasat excelent, între cartierele Mănăștur și Grigorescu. Administrat de Regia Autonomă a Domeniului Public, fostul ștrand Sun, actualul Ștrand Grigorescu pune la dispoziția clujenilor două bazine, unul având o adâncime de 1,5 m, iar altul o adâncime de 0,6 m. De asemenea, Strandul Sun – Grigorescu dispune și de un tobogan acvatic pe două nivele. Copiii se vor bucura de trambulina pentru salturi, precum și de alte elemente de mobilier special pentru jocuri de copii.

Prețuri:
– Adulţi: 15 lei
– Copii: 6 lei

Program zilnic: 09:00 – 20:00

Facilităţi: Ştrandul Sun are două bazine cu apă la o temperatură între 24-29°C, spaţii pentru garderobă, şezlonguri şi terasă, tobogan acvatic pe două nivele, trambulină.

Adresa: Str. 1 Decembrie 1918, Cluj – Napoca.

Descopera si alte locuri ideale pentru zile insorite, cand simti nevoia de balaceala si relaxare la piscina! Am creat o rubrica speciala pentru a-ti veni in intampinare » STRANDURI CLUJ. O vara minunata sa ai!

Strandul Sun Grigorescu 7

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (6 voturi)
Rating1
2
Ami
Strand închis la 32'C
In lunile aprilie, mai, prima parte a lunii iunie 2018,când s-au înregistrat temperaturi de 32'C,strandul a fost închis. În Norvegia, familia fiului meu mergea la ștrand in aprilie, deoarece norvegienii profita de orice încălzire a vremii. În Cluj-Napoca nu puteai ieși la apa, deoarece Sun era închis. S-a deschis ABIA după a doua jumătate a lunii iunie, c-atâta știm noi. Propun deasemenea construirea unui bazin de înot pt înotători, la fel cum a fost și cel acoperit acum, deoarece spațiu este, și nu toți doresc sa meargă doar sa înoate, marea majoritate doresc sa ia aer și sa stea la soare, lucru imposibil, dacă alegi bazinul acoperit. Dealtfel, se vede cu ochiul liber ca ștrandul Sun nu mai e la fel de populat cum era odată. Pt aceste erori de management, dau fostului meu ștrand preferat din Cluj-Napoca, nota 2! De luat aminte!
0.5
Andrei
Nu
Super slab
1
Kelemen Eszter
Negativ
Deci pt 15 lei intrare gasim: 1 garderoba dezastru 2 sezlon “daca gasesti” 3 apa murdara
0.5
justin c
ingrozitor
apa in bazin foarte murdara. practic de culoarea somesului, cu insecte, pene si si alte mizerii plutind in toata splendoarea. cel de copii tot murdar iar un alt mic bazin inchis. am incercat sa schimbam biletele pentru piscina acoperita insa am fost refuzati. am plecat dupa 10 min., o familie dezamagita si 50 de lei aruncati pe apa somesului (sau in buzunarele incompetentilor de la radp). stati departe de acest loc!
1
Alex
Trist
S-ar putea ridica (chiar dubla pretul) ca sa se selecteze putin clientii, si sa se investeasca in acest strand, apa este murdara, in exteriorul bazinului pentru copii nu este acel loc cu apa pentruciratarea picioarelor, si este inconjurat de gazon si pamant, clar se murdareste repede apa, multi oameni intra in apa cu haine de exterior (lenjerie de corp, pantaloni scurti etc) neavand costume de baie, insa nimeni nu veeofica si nu li se spune nimic, la bazinul “mare” plonjau adolescenti in apa si de asemenea nu li se spunea nimic, degeaba avem un strand in cartoer ca nu te poto bucura de el
1
Muresan Adelina
Urât!
In perioada de COVID-19 ar fi trebuit sa scrie ca este INCHIS, dar nu scrie
Scrie o recenzie

Ultimele Articole