4.8/5 din 2 reviews
Scoala de soferi Rodna Cluj

Școala de șoferi Rodna Cluj – obținere permis de conducere

Una dintre cele mai vechi în acest domeniu, școala de șoferi Rodna Cluj instruiește elevii în vederea obținerii permisului de conducere pentru toate categoriile auto: A, A1, B, BE, C, CE, D. Prezentă în Cluj-Napoca din 1990 a acumulat experiența necesară pentru prestarea unor servicii de calitate superioară, pentru a asigura nu doar promovabilitatea la examenele de conducere, ci și conduita responsabilă și corectă la volan.

Metode moderne de predare

Școala de șoferi Rodna Cluj oferă posibilitatea învățării regulilor de conducere de la persoane cu o experiență vastă, care oferă exemple concrete pentru orice situație  posibilă cu care s-ar putea confrunta în trafic. Lecțiile teoretice sunt împărțite în două categorii: partea legislativă și partea de mecanică, pentru o cunoaștere cât mai atentă asupra tuturor aspectelor necesare. Tehnicile de predare utilizate folosește mijloace moderne. Mai mult, te poți familiariza cu toate funcțiile unui autoturism la partea de simulator, după care vei putea începe orele propriu-zise de condus.

Gamă variată de autoturisme

Elevii care aleg Școala de șoferi Rodna Cluj au avantajul de a-și dobândi dexteritățile de șofer atât pe mașini ce au cutie manuală, cât și automată. De asemena, fie că vorba de o mașină mai mică sau mai mare, o mașină normală sau mai pretențioasă, la Rodna există ocazia de a testa clase diverse de mașini, precum: Hyundai Terracan, BMW X3, Audi A4, VW Jetta, Skoda Octavia, VW Golf, Ford Focus, Renault Clio și Opel Corsa.

Instructorii sunt responsabili cu formarea elevilor. Experiența acumulată de-a lungul anilor reprezintă un real avantaj. Procesul de învățare este facilitat de profesionalismul metodelor de predare utilizate. Mai mult, instructorii sunt adevărați prieteni care au o capacitate profundă de empatie. Se pliază pe caracterul și abilitățile fiecărui elev, pentru a pune în practică metoda de instruire cea mai ușoară. Orientați spre rezultate, scopul este acela de a împărtăși din experiențele lor fiecărui nou venit în domeniu. Persoanele nevorbitoare de limbă română se pot adresa la școala de șoferi Rodna cu încredere. Se oferă instructajul necesar și în limba engleză.

Elevii și studenții pot beneficia de tarifele preferențiale în cadrul școlii, însă doar aducând o dovadă valabilă (carnetul vizat pe anul în curs).

Pentru a completa lista de beneficii, Rodna propune și flexibilitatea programului. Ți se oferă ocazia de a-ți planifica orele de conducere conform disponibilității tale. Pentru înscrieri la școala de șoferi Rodna Cluj puteți alege unul din cele două puncte de lucru din oraș:

Adresa 1:str. Regele Ferdinand, nr. 7, apartament 3 (în curte, vis-a-vis de Galeriile Ferdinand)
Adresa 2: str. Barbu Lăutaru, Nr. 1 (Someșeni)
Telefon: 0264 450 711 / 0735 187 708 / 0735 187 709 | Mail: [email protected]
Website | Facebook | YouTube

Orar: 
Birou Centru » Luni-Vineri: 10:00 – 18:00
Birou Someșeni » Luni-Vineri: 08:00 – 16:00

Școala de șoferi Rodna Cluj

 

 

 

Informatii de contact

Numele locatiei: Școala de șoferi Rodna Cluj – obținere permis auto
Contact: E-mail Website Facebook
Adresa: str. Regele Ferdinand, nr. 7
Telefon: 0264 450 711 / 0735 187 708 / 0735 187 709
Orar: Birou Centru » Luni-Vineri: 10:00 - 18:00
Birou Someșeni » Luni-Vineri: 08:00 - 16:00
Locație: Încărcați harta

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (2 voturi)
Rating4.8
4.5
David
Astazi am fost admis la traseu, dupa ce am trecut de proba teoretica si am finalizat scoala de soferi la Rodna. Instructorul(dl. Zamfir) a fost ok, dar domnul director facea glume cam proaste la orele de legislatie si ne speria pe toti. In final, as vrea sa multumesc scolii Rodna!
5
Salamon Paul Aurelian
Mulțumesc pentru pregătirea profesională.
Profesioniști dornici să ajute..
Scrie o recenzie