5/5 din 3 reviews
Restaurant Sinaia Cluj

Restaurant Sinaia Cluj

Restaurant Sinaia Cluj – un local pentru inima clujenilor.

Cu o tradiție de peste 15 ani, restaurantul de pe malul Someșului s-a remarcat în conștiința clujenilor mai ales datorită rețetei originale și delicioase de pastă cu ciuperci, servită de multe ori ca aperitiv din partea casei, alături de pâinici proaspete, înaintea felurilor principale. Puțină lume știe că Restaurantul Sinaia Cluj poartă acest nume pentru că, deși intrarea se face din Bulevardul 1 Decembrie, ce urmează cursul Someșului, construcția în sine figurează pe strada Sinaia (mai exact la numărul 43).

Restaurant

Restaurantul dispune de trei spații distincte: restaurantul propriu-zis cu o capacitate de 90 de locuri – pretabilă pentru nunți și botezuri. Aici, oaspeții se vor putea bucura de priveliștea oferită de râul Someș, fascinantă în orice anotimp, vor putea servi  preparatele desăvârșit gătite de pasionatul bucătar Csog Istvan sau vor putea savura un pahar de vin bun în compania familiei și a prietenilor.

Cramă 

Al doilea spațiu ca mărime este crama, aflată la subsolul locației. Cu o capacitate de 70 de locuri, pretabilă pentru petreceri cu tematică sau întâlniri corporate, crama Sinaia este locul care te va face să te simți altfel, să uiți de timp și să te detașezi de cotidian.

Restaurant Sinaia Cluj

Mansardă

Mansarda, cu o capacitate de 30 de locuri, ideală pentru întâlniri business, aniversări etc. Spațiul intim, care redă o plăcută senzație de confort, are două zone independente – una potrivită pentru conferințe, cea de-a două – ideală pentru relaxare și pauze. Acuratețea și rigoarea decorului, care îmbină elementele clasice cu cele moderne, fac acest spațiu să fie potrivit pentru ședințe, preferințe și prezentări.

Restaurant Sinaia Cluj

Terasă 

Terasa, are o capacitate totală de 140 de locuri și este deschisă în sezonul cald. De aici vă veți savura cafeaua de dimineață sau vinul de la cină, în compania frumoasei priveliști a râului și a orașului.

Restaurant Sinaia Cluj

Meniu eclectic, cu specific internațional

Deoarece la Sinaia vin să mănânce oameni cu pretenții, gusturi și așteptări foarte variate, bucătăria restaurantului a evoluat, treptat, incluzând acum preparate – atât inedite cât și clasice – din porc ( de exemplu, rulou de porc cu hribi), vită ( de exemplu, mușchi de vită cu sos de afine și ceapă crocantă), pește ca Butterfish în crustă de semințe cu zucchini și ciuperci, și pasăre, cum ar fi piept de curcan a la caciatore. Paste Linguinele cu fructe de mare, Burgerul de vită Black Angus ori Mămăliguța la grătar cu hribi în sos de vin, respectiv salatele ori supele vegetariene completează specificul eterogen și eclectic al restaurantului. Deserturile sunt de asemenea importante, meniul incluzând printre altele două variante de cheesecake și tort de ciocolată. La capitolul băuturi, merită menționată selecția impresionantă de vinuri.

Restaurant Sinaia Cluj

Informatii de contact

Numele locatiei: Restaurant Sinaia Cluj
Contact: E-mail Website Facebook
Adresa: Str. Sinaia, Nr. 43, Cluj - Napoca 
Telefon: +40 744 786 750
Orar: Luni -Duminică: 11:00 - 23:00
Locație: Încărcați harta

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (3 voturi)
Rating5
5
Ap
Super
5
Beatrix
5
Iulia Marc Verified
Scrie o recenzie

Ultimele Articole