5/5 din 1 review
Restaurant Peștișorul de Aur V2 (1) (Large)

Restaurant Peștișorul de Aur – Complex Darina Sâncraiu de Mureș

Restaurant Peștișorul de Aur se află într-un loc de poveste, spun unii, iar odată ajuns aici, înțelegi îndată de ce. La doar 5 km de Târgu Mureș, în Sâncraiu de Mureș, la margine de lac – desigur, restaurantul își îmbie oaspeții nu doar cu preparate culinare delicioase, ci și cu promisiunea unor momente de relaxare și deconectare de cotidian.

De ce să faci o plimbare din Cluj până înspre Târgu Mureș? 🙂 

Restaurant Peștișorul de Aur, pe lângă preparatele savuroase și aromele tradiționale cu care te va cuceri iremediabil, te așteaptă cu o paletă largă de servicii și activități pentru întreaga familie. Te vei bucura aici nu doar de un prânz delicios, ci și de momente frumoase într-un cadru boem. Părinții se pot relaxa la masă și pot savura liniștiți o cafea cât timp copiii se joacă în spațiul special amenajat pentru ei. Iar după o masă copioasă, o plimbare relaxantă în jurul lacului e mai mult decât binevenită.

Hotel Laguna Complexul Turistic Darina

Copiii se pot distra hrănind frumoasele lebede de pe lac, iar experiența devine cu adevărat inedită vizitând mini grădina ZOO din incinta complexului, unde puteți admira împreună ponei, struți, căprioare, lame, iepurași sau fazani.

Adulții se pot relaxa pe deplin la centrul SPA din cadrul resortului, la piscină, masaj sau saună sau pot opta pentru pescuit sportiv, chiar pe lacul din complexul turistic Darina, de lângă restaurant.

Lacul, terasa și liniștea sunt ingrediente care îți condimentează un prânz sau o cină de poveste alături de prieteni sau familie. Restaurant Peștișorul de Aur nu te judecă după performanțele partidelor de pescuit de pe marginea lacului aflat aici, în incinta Complexului Darina. În schimb, vei putea servi pește proaspăt și gustos, gătit după rețete ingenioase sau vei putea alege dintr-o multitudine de specialități culinare ce fac cinste rețetelor tradiționale ardelenești pe care le urmează.

Când vremea e plăcută, cu cer senin și soare zâmbitor, grădina cu flori te îmbie să ieși afară, să îți savurezi masa pe terasă, în tihnă.

Restaurant Peștișorul de Aur poate fi locul ideal pentru o escapadă scurtă de la șosea, trafic și zone urbane, atât cât să îți alegi o masă delicioasă din Meniul Zilei, să te plimbi, să te relaxezi. Totodată, poate fi gazda celor mai speciale momente din viața ta: o nuntă pe marginea lacului, într-un cadru boem, ca de poveste, sună de vis!

Dacă pașii te duc înspre Târgu Mureș și simți că e momentul pentru o pauză de prânz și o pauză de relaxare, fă o vizită la Complex Darina Sâncraiu de Mureș, la Restaurant Peștișorul de Aur. Chiar dacă nu vei petrece aici mai multe zile, ai la dispoziție numeroase activități de care te poți bucura atât tu, cât și întreaga familie!

Restaurant Pestisorul de Aur Darin Sancraiu (1) (Large)

Restaurant Pestisorul de Aur Darin Sancraiu (1) (Large)

Informatii de contact

Numele locatiei: Restaurant Peștișorul de Aur – Complex Darina Sâncraiu de Mureș
Contact:
Adresa: Str. Vale, nr. 1, Sâncraiu de Mureş, 547525, jud. Mureş
Locație: Încărcați harta

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (1 vot)
Rating5
5
Iulia Marc Verified
Perfect pentru relaxare :)
Un minunat mod de a-ți petrece timpul liber. Mâncare bună și relaxare cât cuprinde! Iar animalele sunt tare drăguțe :)
Scrie o recenzie

Ultimele Articole