3.5/5 din 3 reviews
restaurant perla ardealului ciucea cluj (5)

Restaurant Perla Ardealului, comuna Ciucea, judetul Cluj

 

Perla Ardealului este mai mult decat o simpla pensiune, caci ce poate promova mai bine turismul local decat un pranz copios luat in Ciucea, una dintre comunele cele mai cunoscute ale Clujului.

Restaurantul Perla Ardealului, aflat la parterul pensiunii cu acelasi nume, va imbie sa gustati dintr-o larga varietate de sortimente culinare, retete traditionale ardelenesti pregatite cu iscusinta si cu drag de catre bucataresele restaurantului, obisnuite sa gateasca pentru a satisface si cele mai exigente gusturi gurmande.

Ospitalitatea este la ea acasa, iar locul in sine – o oaza de liniste si relaxare. Cei care aleg sa faca aici un popas, se pot bucura si de o terasa in aer liber, acoperita si spatioasa, ideala pentru o masa delicioasa!

Restaurant inclus in proiectul Clujul Vazut Altfel

Contact: 
Adresa: Comuna Ciucea, nr. 182D, DN1, judetul Cluj
Telefon: 0730019015, 0264258022

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (3 voturi)
Rating3.5
0.5
Diana
Toxiinfectie alimentară!!!
Am mâncat la Perla Ardealului in seara de 5 octombrie, eu supa de hribi si balmos cu ciulama de pui, iar prietenul meu supa de perisoare. Au fost bune si nu am banuit nici o secunda ce va urma.... Amândoi am facut diaree, varsaturi, febra, frisoane si stare generala extrem de proasta. Suntem si azi, sâmbătă, 7 octombrie, sub tratament, si inca avem scaune moi si abia ne tinem pe picioare. Mentionez ca eu sunt medic, si doar din acest motiv nu ne-am prezentat la urgente, pentru ca am stiut ce trebuie sa luam. Altfel, acum eram internati amandoi la boli infectioase. Luni urmeaza sa sesizez Directia Sanitară, pentru ca sa nu mai pățească si altii la fel. Degeaba totul pare curat, pentru ca e clar ca se gateste in conditii mizere, si mancarea nu este păstrată corespunzator.
5
Gheorghe
Recomand
Recomand cu încredere acest restaurant mincarea este foarte buna la preturi avantajoase nu ezita daca treceți pe acolo sa nu probați cu încredere și seriozitate
5
Arpad
Client vechi, mancare foarte buna, gustoasa,pret bun,deci totul a fost foarte bun si gustos, ma voi opri intodea !!!! Recimand sa opriti ,pofta buna
Scrie o recenzie

Ultimele Articole