4.7/5 din 5 reviews
Restaurant Livada Cluj salvati de limonada! cluj livada Ofertă City Card în aceasta locație: - 10% La Livada Restaurant & Music Lounge beneficiezi de 10% discount la consumatie. Află mai multe

Restaurant Livada Cluj-Napoca

Restaurant Livada Cluj este locul în care preparatele gustoase, vinurile bune și oamenii de calitate își dau întâlnire și creează o atmosferă prietenoasă.

Arome proaspete la restaurantul Livada pregătite de bucătarul șef Deak István

Dacă îndrăgita terasă și livadă cu pomi, alături de ambianța unică și ospitabilitatea restaurantului nu erau deja suficiente, Livada și-a propus să ne încânte cu noi preparate culinare ingenioase. Cum toată magia aromelor pornește din bucătărie, de meniul Livada a devenit responsabil chef Deak István.

La ce tentații culinare să ne așteptăm dacă ajungem pe terasa restaurantului Livada, ce surprize ascunde meniul?

Meniul este compus pentru toate gusturile, într-un stil lejer și prietenos. Am conceput rețete sănătoase și pentru copii și vegetarieni. Conceptul de bază al meniului a pornit de la ideea că ieșitul în oraș este o oportunitate de socializare și am dorit ca mâncarea să vină în ajutorul grupurilor în conectare. Așadar oferim clienților restaurantului Livada posibilitatea food sharing-ului.”

Mereu o curiozitate: care sunt recomandările bucătarului șef?

„Continuând ideea de mai sus, recomand de a împărți un hummus sănătos cu lipie făcută în casă, chips de țelină și ceapă murată sau bibanul de mare cu rizotto de mazăre. Iar pentru iubitorii de dulciuri recomand să guste clasicul profiterol umplut cu cremă fină de vanilie și sos de ciocolată.”

Influențat în crearea specialităților culinare de ingredientele și de culorile lor, cu o pasiune pentru gătit cultivată în familie, care apoi de-a lungul anilor s-a dezvoltat și datorită dorinței de a redescoperi acele gusturi autentice ale copilăriei, Deak István își găsește inspirația și în cuvintele faimosului Marco Pierre White: „Mama Natură este artistul, noi doar suntem bucătarii.”

Așadar, cu preparate culinare delicioase, o atmosferă unică în oraș și muzică bună, Livada ne așteaptă să uităm de griji și să ne răsfățăm papilele gustative!

Contact: 

Adresă: str. Clinicilor nr. 14, Cluj-Napoca
Telefon: 0722 111 115
E-mail: office@restaurantlivada.ro
Delivery: Livada Home Delivery
Website: www.restaurantlivada.ro
Facebook: www.facebook.com/restaurantlivada

Informatii de contact

Numele locatiei:Restaurant Livada Cluj-Napoca
Contact: E-mail Website Facebook
Adresa:Str. Clinicilor, nr. 14, Cluj-Napoca
Telefon:+40 722 111 115
Orar:Luni-Joi: 09:00 - 23:00
Vineri: 09:00 - 23:30
Sâmbătă: 12:00 - 23:30
Duminică: 12:00 - 23:00

Locație

User Reviews

4.7 Utilizatori (5 voturi)
Rating4.7
4.5
Thomas M Verified
Just a Great Experience
Livada is considered one of the best restaurants in Cluj Napoca and for a good reason!
4
Ioana Pop
Locatia superba - Portii mici
+ Locatia superba + Mancare buna + Servire - nimic de reprosat + Terasa / Livada - este bine ingrijita - portii mici la mancare
5
Maria Avram Verified
5
Iulia
5
Ioana Rosca
Recomand cu incredere
E locul meu preferat din Cluj. Sunt din Oradea dar de cate ori ajung in Cluj ajung si in aceasta locatie minunata! Nu conteaza daca e vara sau iarna, atmosfera de aici e una impecabila. Ne vedem in curand:)
Scrie o recenzie

Ultimele Articole