4.7/5 din 5 reviews
Restaurant Livada Cluj salvati de limonada! cluj livada Ofertă City Card în aceasta locație: - 10% La Livada Restaurant & Music Lounge beneficiezi de 10% discount la consumatie. Află mai multe

Restaurant Livada Cluj-Napoca

Restaurant Livada Cluj este locul în care preparatele gustoase, vinurile bune și oamenii de calitate își dau întâlnire și creează o atmosferă prietenoasă.

#LivadaWeeklyFlavors, un nou concept culinar al restaurantului Livada

În inima Clujului, pe strada Clinicilor, nr. 14, vei descoperi unul dintre cele mai apreciate și îndrăgite restaurante din oraș. Atmosfera plăcută, ospitalitatea și creativitatea culinară sunt atracțiile pe care Livada Restaurant & Music Lounge le asigură celor care îi trec pragul. Pentru informații și rezervări, poți suna cu încredere la nr. de telefon +40 722 111 115.

Preparatele savuroase, unele cu tradiție în rândul clienților clujeni, pot fi completate de vinuri de calitate – iar în acest sens te sfătuim să soliciți cu încredere recomandarea ospătarului! Știm, însă, că adesea, îți dorești ceva diferit, ceva cu totul nou. Tânjești după arome care să te scoată din rutină, specialități pe care, în mod normal, nu le-ai găsi oricând, oriunde. Din pasiune pentru tot ceea ce arta culinară reprezintă, pentru texturi și desfătarea papilelor gustative, un nou concept culinar ne face să revenim la restaurantul Livada cel puțin o dată pe săptămână.

#LivadaWeeklyFlavors înseamnă 3 preparate speciale în fiecare săptămână (aperitiv, fel principal și desert), disponibile de luni până duminică, dar care nu se regăsesc în mod normal în meniul Livada. În fiecare săptămână, bucătăria restaurantului vine cu noi propuneri, care sunt anunțate pe Facebook  și pe Instagram. Ce fel de propuneri? Aruncați o privire în fotografii, iar noi vă îmbiem cu unele exemple: creme brulee de foie gras cu dulceață de ceapă, coquelet cu piure fin și legume blanșate și, ca desert, cannoli cu sos de ciocolată. Delicios!

Experiența unică pe care o poți trăi la Livada reprezintă un melanj de arome inedite și stări de bine; iar după cum ne anunță și denumirea restaurantului, adesea, concertele live sunt cele care dau ritm și armonie momentelor petrecute aici.

Îți recomandăm cu drag o vizită, te provocăm să explorezi #LivadaWeeklyFlavors și să te bucuri momente bine ancorate la chintesența Clujului.

Restaurant Livada Cluj

Contact: 

Adresă: str. Clinicilor nr. 14, Cluj-Napoca
Telefon: 0722 111 115
E-mail: office@restaurantlivada.ro
Delivery: Livada Home Delivery
Website: www.restaurantlivada.ro
Facebook: www.facebook.com/restaurantlivada

 

Informatii de contact

Numele locatiei:Restaurant Livada Cluj-Napoca
Contact: E-mail Website Facebook
Adresa:Str. Clinicilor, nr. 14, Cluj-Napoca
Telefon:+40 722 111 115
Orar:Luni-Joi: 09:00 - 23:00
Vineri: 09:00 - 23:30
Sâmbătă: 12:00 - 23:30
Duminică: 12:00 - 23:00

Locație

User Reviews

4.7 Utilizatori (5 voturi)
Rating4.7
4.5
Thomas M Verified
Just a Great Experience
Livada is considered one of the best restaurants in Cluj Napoca and for a good reason!
4
Ioana Pop
Locatia superba - Portii mici
+ Locatia superba + Mancare buna + Servire - nimic de reprosat + Terasa / Livada - este bine ingrijita - portii mici la mancare
5
Maria Avram Verified
5
Iulia
5
Ioana Rosca
Recomand cu incredere
E locul meu preferat din Cluj. Sunt din Oradea dar de cate ori ajung in Cluj ajung si in aceasta locatie minunata! Nu conteaza daca e vara sau iarna, atmosfera de aici e una impecabila. Ne vedem in curand:)
Scrie o recenzie

Ultimele Articole