4.8/5 din 3 reviews
Restaurant Indigo

RESTAURANT INDIGO – Insula Mirodeniilor in Cluj

Restaurant Indigo este printre primele localuri deschise in Transilvania care vă oferă preparate autentice din bucătăria indiană, bucătărie cu o tradiție culinară cunoscută și apreciată în lume pentru aromele care te surprind prin bogăţia lor, pentru ingredientele proaspete, dar și pentru efectul terapeutic al acestora.

Pentru a asigura în permanenţă o calitate ridicată a preparatelor noastre, personalul nostru este format din bucătari indieni profesionişti, iar condimentele pe care le folosim sunt selectate cu grijă şi aduse din India. Nu trebuie să călătoriţi până în India pentru a simţi gustul autentic al mâncării indiene.

Meniul nostru satisface pe toată lumea: puteți găsi o gamă variată de mâncăruri vegetariene şi vegane (de post), iar dacă sunteţi iubitor de carne puteţi alege dintr-un număr mare de specialități cu carne de pui, carne de porc, carne de miel, creveți sau pește!

Pentru SUGESTII, ÎNTREBĂRI, EVENIMENTE, CATERING, LIVRARE LA DOMICILIU, vă rugăm să ne contactaţi. De asemenea, vă recomandăm sa încercați aplicația HipMenu (www.hipmenu.ro) care vă oferă tot confortul la comenzile la birou sau acasă. Desigur, vă așteptăm și la restaurant!

Restaurant Indigo Cluj restaurant indian (3)

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (3 voturi)
Rating4.8
4.5
Oana M
Mancare foarte gustoasa
Un restaurant cu preparate delicioase!!
5
Maria Avram Verified
5
Iulia Marc
Scrie o recenzie

Ultimele Articole