Privilege Gentlemens Club

Privilege Gentlemens Club

Salon masaj erotic Privilege se impune prin profesionalism, rafinament, atmosfera si nu in ultimul rand prin calitatea sedintei de masaj erotic.

Sedinta de masaj este un ritual de remodelare a viziunii despre lume, generand ganduri pozitive si o stare de spirit armonioasa . Pornind de la premiza ca energia umana fundamentala este cea sexuala, energie ce trebuie amplificata si rafinata, inteleptii Orientului Antic au dezvoltat arta atingerii, arta masajului erotic.

Masajul de relaxare este un masaj general, al intregului corp, mai intens sau mai tandru, care te ajuta sa scapi de oboseala si sa-ti refaci energiile. Masajul de relaxare se efectueaza cu uleiuri aromatizate si creme delicate, ce stimuleaza starea de bine si relaxarea si te ajuta sa te detasezi si sa scapi de incordare.

Facebook

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie