Pârtia de Schi Feleacu

Pârtia de Schi Feleacu

Partia de schi este dotata cu teleschi, 6 tunuri de zapada artificiala, ratrac, centru de inchirere echipament, nocturna, sistem audio si internet wireless.

Descriere:

Partia Feleacu este amplasata la 12 km de municipiul Cluj-Napoca, desfasurandu-se pe Dealul Feleacului langa turnul de televiziune. Este un loc idilic, de unde se poate admira o panorama unica a orasului, animata pe parcursul zilei, cat si pe cel al noptii.

Partia are o lungime a traseului de 765 de metri, diferenta de nivel fiind de 98m.


O partie moderna, Partia Feleacu este dotata cu instalatie de zapada artificiala (avand 6 tunuri de ultima generatie marca Sufag) si sistem eficient de iluminatie, pentru a oferi conditii cat mai bune clientilor pe timp de noapte. Totodata, dotarile partiei Feleacu includ o instalatie teleschi cu o capacitate de 412 persoane/h, sistem de supraveghere 24/24h si internet wireless pe partie. De asemenea Partia Feleacu beneficiaza si de un centru de inchirieri echipamente de schi.

Ratracul pentru amenajarea partiei este in  permanenta pregatit pentru a interveni si a asigura clientii partiei ca acestia pot schia in cele mai optime conditii. Pentru a intretine atmosfera, sistemul de sonorizare este de nelipsit  de pe partia noastra.

Începand cu acest an în cadrul partiei Teleschi Feleacu se va regasi singurul Snowpark din regiune. Acesta va include mai multe elemente pentru trickuri (element atat de indrăgit de snowboarderi,  dar si 3 jumpuri amenajate special pentru iubitorii sporturilor de iarna).

Localizare:

Partia Feleacu este amplasata la 12 km de municipiul Cluj-Napoca, desfasurandu-se pe Dealul Feleacului langa turnul de televiziune.


Accesul spre partie se face din drumul national DN9 Cluj – Turda, prima intrare la stanga, inainte de postul de control situat pe Dealul Feleacului. Accesul pentru drumul care vine dinspre Turda, se face prin comuna Feleacu, prima intrare la dreapta dupa turnul de control.

Panourile de semnalizare va vor ghida simplu si eficient catre partia Feleacu.

Scoala de ski si snowboard se adreseaza atat copiilor cat si adultilor pasionati de ski, snowboard dar si de freestyle ski. Am gasit o necesitate a pasionatilor cat si a curiosilor si ne-am decis sa ne “ocupam” serios de acest aspect.

Cursuri: 

Cand?

Perioada cursurilor este nedeterminata, dar se va desfasura pe parcursul intregii ierni, cand conditiile meteo ne vor fi favorabile 😉

Ce am nevoie pentru cursuri?

Cursantii vor avea nevoie de echipament complet si anume schiuri, bete, clapari, manusi, casca sau boots si placa. Toti participantii se vor prezenta cu minim 10 minute inainte de inceperea cursurilor si vor fi pregatiti fizic, cat si psihic de activitatile ce se vor derula.

Cat ma costa?

La scoala de ski si snowboard avem mai multe preturi ce variaza in functie de grupa de varsta si de stilul ales de participant.


Asadar:

  • Ski grup 2 copii/adulti – 60 lei/ora
  • Ski grup 3-5 copii/adulti – 50 lei/ora
  • Ski individual copii/adulti – 70 lei/ora
  • Snowboard grup 3-3 copii/adulti – 60 lei/ora
  • Snowboarrd individual copii/adulti – 80 lei/ora
  • Freestyle ski grup 2-3 copii/adulti – 70 lei/ora
  • Freestyle ski individual copii/adulti – 100 lei/ora

Ce include pretul?

Pretul include o ora de curs cu instructori specializati pentru fiecare categorie de cursanti in parte si mai departe daca este necesar, descrierea unor atribute care sa le confere, mai ales parintilor, o stare de siguranta si profesionalism.

Cine poate participa?

Nu avem limita de varsta la seniori, in schimb cei mici pot lua parte la curusurile scolii de ski si snowboard de la 4 anisori 

Alte inforarmatii utile

O ora de curs tine 50 de minute cu o pauza de 10 minute. Pentru o insusire cat mai eficienta a notiunilor de schi/snowboard/freestyle schi si nu numai, recomandam o sedinta de 2 ore legate cu o pauza de 10 minute. Pe durata pauzei cursantii vor beneficia de o ceasca de ceai oferita din partea casei, dar si de o atentie sporita la orice detalii. Cursantii trebuie sa se prezinte echipati complet (schi, bete, clapari, manusi, casca, etc), cu cel putin 10 minute inainte de inceperea cursului si pregatiti pentru activitate. Pentru grupurile de copii, este necesar ca toti membrii familiei (parinti, frati, bunici) sa aleaga posibilitatea de a NU fi prezenti la desfasurarea activitatii de initiere schi/snowboard/freestyle ski, deoarece aceste lectii nu se vor putea desfasura in conditii normale. Doritorii vor putea totusi urmari activitatea micutilor de la distanta sau din terte unghiuri, astfel incat acestia sa nu poata fi detectati de catre cursanti.


Preţuri teleschi:

• 1 urcare 4 lei
• 10 urcări 35 lei
• 15 urcări 50 lei
• 20 urcări 60 lei

Preţuri închiriere echipament schi:
• Clăpari 15 lei
• Beţe 5 lei
• Schiuri 15 lei
• Echipament complet 30 lei

Contact: 

Adresă: str. Televiziunii, comuna Feleacu, jud. Cluj
Telefon: 0740 541 997

Simplu și rapid, pe Cluj.com găsiți informațiile de care aveți nevoie! De asemenea, pentru a fii în pas cu noutățile,evenimentele din Cluj, vă invităm să ne urmăriți și pe Facebook

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie