3/5 din 2 reviews
Nobori Restaurant Japonez

Nobori Restaurant Japonez

 

Nobori Restaurant Japonez aduce in Cluj-Napoca o bucatica din misterioasa tara a Sorelui Rasare prin evenimentele al caror scop este prezentarea unei culturi impresionante si prin meniurile atent pregatite, care sa ne rasfete cu gusturile diversificate si bogate ale bucatariei nipone.

Doua spatii minunate ale restaurantului NOBORI reconfigureaza atmosfera nipona, sub diverse forme, iar atunci cand nu reusiti sa ajungeti, puteti opta pentru serviciul de catering sau delivery.

NOBORI Plopilor are un spatiu generos, atat indoor – un ambient elegant, cat si outdoor – o terasa cu trecere simbolica peste podul japonez. Este ideal pentru organizarea diverselor evenimente, avand in vedere capacitatea de 70 (indoor) + 80 (terasa) de persoane care se pot bucura de serviciile NOBORI.

NOBORI Napoca este un loc special in tumultul creat de centrul orasului. Desi aproape de Piata Unirii, restaurantul ofera senzatia de liniste, o ambianta intima, placuta. Este construit pe doua nivele, avand o capacitate de 30 de persoane.

Contact
Adresa: Str. Plopilor, nr. 62 / str. Napoca, nr. 6
Telefon: 0749 066 193, 0744 339 508
E-mail: [email protected]
Web: http://www.nobori.ro/
Facebook: facebook.com/NOBORI.restaurant.Cluj.Napoca

Program
Luni – Duminica: 12:00 pm – 11:00 pm

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (2 voturi)
Rating3
1
Mirela
Dezastru!
Personal obraznic si indolent, servirea este inceata, incurca comenzile . Mancarea a fost servita foarte tarziu, rece, bauturile la final. Iar cand le-am facut observatie, in loc sa incerce sa ne multumeasca, au refuzat sa ne mai serveasca. Nu merita banii pe care ii dati!!
5
Adrian
Scrie o recenzie