5/5 din 3 reviews
gandhi Cluj restaurant indian

Gandhi Cluj – Restaurant indian

În plin centru urban, în Palatul Baboș din Cluj, India și-a concentrat toate aromele și savoarea culinară. Aflat pe Str. Regele Ferdinand, nr. 38, chiar lângă podul ce trece peste Someș, restaurantul indian Gandhi ne ademenește cu promisiunea unei călătorii inițiatice. O călătorie a simțurilor, în care papilele noastre gustative devin cei mai răsfățați turiști!

Gandhi Cluj ne îmbie cu o gamă variată de produse și preparate culinare indiene. Vrei să te bucuri de mâncarea tradițională indiană? Vei găsi aici mâncăruri pentru cei inițiați deja în arta culinară indiană, dar și pentru cei mai puțin aventuroși. Contrar preconcepțiilor, mâncarea indiană nu este doar picantă. Mâncarea indiană este condimentată. Și cât gust și savoare zace în fiecare preparat! În plus, Gandhi este prietenos și cu vegetarienii, căci garniturile se pot comanda separat, iar curry poate fi servit cu legume, în loc de carne.

După o masă delicioasă, vei putea să te bucuri și de băuturi speciale. Restaurantul indian Gandhi ne îmbie cu ceaiuri aromate, Lassi, cocktailuri indiene și o selecție bogată de vinuri. Iar pentru că ne aflăm în orașul din inima Transilvaniei, iubitorii de bere pot savura berea artizanală Bere à la Cluj (Phaza Lunii, Gaura Neagră și Ursa Amară).

Cei cuceriți deja de preparatele culinare indiene, se pot bucura de luni până vineri, între orele 11:00 – 15:00, de Meniul de Prânz. Este un meniu special, diferit de meniul general, ce vine cu propuneri variate și sugestii pentru un prânz deosebit.

Cu un decor interior și motive inspirate de Taj Mahal, restaurantul reușește să te transpună, pentru câteva momente, într-una din cele mai apreciate bucătării din lume: India.

Informatii de contact

Numele locatiei: Gandhi Cluj – Restaurant indian
Contact: E-mail Website Facebook
Adresa: Str. Regele Ferdinand, nr. 38, Cluj-Napoca
Telefon: +40 364 110 877
Orar: Luni-Vineri: 11:00 - 23:00
Sâmbătă-Duminică: 13:00 - 23:00
Meniul de prânz: Luni-Vineri: 11:00 - 15:00.
Locație: Încărcați harta

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (3 voturi)
Rating5
5
Lenuta Crisan Verified
5
Iulia Marc Verified
O Indie elegantă :)
Spațiul e intim și plăcut, muzica se aude undeva pe fundal, la un volum potrivit unui restaurant (spre deosebire de alte locuri din Cluj). Mâncarea foarte bună de fiecare dată + ambianța per ansamblu îmbie la conversații liniștite.
5
Alin Andrei Raț
Minunat
Intradevar este minunat. Un loc foarte dragut, mancare buna, gatita cu atentie si bauturi fine alese In special vinurile.
Scrie o recenzie

Ultimele Articole