Ernesto club come prima

Ernesto Club come prima

S-a redeschis cel mai vechi și renumit club retro din oraș – Ernesto club come prima, în aceeași locație centrală, cu aceeași pasiune pentru muzica bună. Cu aceeași posibilitate de bui bui, dar cu renovările de rigoare, clubul își păstrează ambianța primitoare, unde culorile calde, lemnul, piatra și muzica bună se îmbină perfect.

Ce înseamnă bui bui? Poate avea multe înțelesuri, îți pune imaginația la încercare, te face curios, să cobori în club și să descoperi ceea ce cauți. Ernesto Club come prima păstrează atmosfera de odinioară dar aduce îmbunătățiri, adaptându-se cerințelor din zilele noastre. Aici weekendul începe de joi și petrecerile durează trei zile (joi, vineri, sâmbătă), de la 20:30 până la 05:00 dimineața.„Nu doar că se poate dansa aici, e obligatoriu!” – publicul țintă pentru acest club își trădează vârsta prin mișcările, energia și vitalitatea corpului. Muzica bună alungă toate grijile adunate peste zi și adună oameni laolaltă, prieteni sau necunoscuți ce ajung să împărtășească farmecul acestui loc intim.

galerie ernesto1

Simplu și rapid, pe Cluj.com găsiți informațiile de care aveți nevoie! De asemenea, pentru a fii în pas cu noutățile, vă invităm să ne urmăriți și pe Facebook

Informatii de contact

Numele locatiei: Ernesto Club come prima
Contact:
Adresa: Strada Motilor, nr.8, Cluj-Napoca
Locație: Încărcați harta

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie