Diverta Hubertus Cluj

Diverta Hubertus Cluj-Napoca

Descriere

Diverta Hubertus Cluj

Cu un concept modern, gândit să ofere întregii familii o experiență completă de dezvoltare personală și divertisment, Diverta îi așteaptă pe clujeni într-o atmosferă relaxată în care își dau întâlnire cărți alese, cadouri inspirate, jucării neastâmpărate, filme dintre cele mai apreciate si produse de papetarie de foarte buna calitate.

Istoric

Inca din 1995 RTC Holding era cel mai mare distribuitor de birotica si papetarie din Romania, in ciuda faptului ca vanzarile erau ingreunate de inexistenta unui sistem de retail modern.

Deschiderea Bucuresti Mall in 1999 a fost prilejul cu care RTC a lansat OFFICE NET, un sub-brand care utiliza conceptul de retail in vanzarea produselor de birotica, papetarie si IT. Concomitent, sub brandul @Libra a fost dezvoltata o retea specializata in vanzarea de carte, muzica, papetarie si articole scolare.


1999 – Se deschide primul Office Net in Fainari si apoi in Bucuresti Mall
2000 – Se infiinteaza primul magazin @Libra in Centrul Comercial Unirea
2001 – Are loc unificarea retelei @Libra cu Office Net sub denumirea de Diverta
2003 – Este preluat Dulimex – depozit en-gross

            Se dezvolta Depozitul de Distributie si Carte
Este lansata varianta Online a magazinului Diverta (www.dol.ro)
2004 – Se deschide cel mai mare magazin Diverta in Plaza Romania, cu o suprafata de 3.065 mp.
Depozitul de Carte (DDC) isi extinde distributia mass-market
2005Best Computers este preluat si se extinde raionul de IT
Se incepe propria distributie de jucarii, Ara Toys
2008 – Se achizitioneaza un echipament automat pentru modernizarea depozitului de carte
Libraria Noi si Noi Distributie sunt preluate, Diverta devenind astfel cel mai mare importator si distribuitor de albume de arta si carte straina
2009 – Se achizitioneazã magazinul Libri din Polus Center Cluj-Napoca, care este transformat in magazin concept Diverta.
Se deschide Diverta Acasa, un magazin cu un concept unic, la subsolul magazinului Diverta Magheru.
Diverta
si-a asumat responsabilitatea sociala la scurt timp dupa aparitia brandului. Dupa 2 ani de parteneriate cu mai multe organizatii sociale si culturale, in 2005 Diverta a continuat sa inoveze, de data aceasta prin participarea la prima editie a Cow Parade Romania si prin sustinerea primului musical din Romania  –  spectacolul de succes „Chicago„.

Impreuna cu AIESEC – cea mai mare organizatie studenteasca din lume – Diverta acorda, in acelasi an, 3 burse de studiu si activitati practice studentilor de la ASE, castigatori ai unui concurs de idei pe o tema reala.

Din 2006 Diverta a decis sa incredinteze misiunea de reprezentare sociala Fundatiei RTC.

In Diverta, Fundatia a initiat proiectul „Prietenii dintre coperti” care functioneaza ca o campanie de activitati alternative: dezbateri, documentare, ateliere de promovare a lecturii, prezentare de carti, reviste, enciclopedii, dictionare. Peste 1500 de persoane au beneficiat de acest program in 2006.

Proiecte educative pentru copii si tineri, tabere de creatie pentru copii talentati, concursuri organizate la muzeele din toata tara sau organizarea de campanii de responsabilizare a institutiilor de invatamant in ceea priveste mediul inconjurator sunt exemplele semnificative de actiuni ale Fundatiei RTC.


Cel mai recent proiect comun este campania „2 la suta„, un demers de determinare a implicarii angajatilor si prietenilor Diverta in activitatile pe careFundatia le desfasoara cu scopul de a sustine dezvoltarea comunitatilor locale si a educatiei tinerilor.

Contact:

Adresă: B-dul 21 Decembrie 1989 nr. 22, Cluj-Napoca
Telefon: 0723 654 043
Mobil: 0723 654 043
Simplu și rapid, pe Cluj.com găsiți informațiile de care aveți nevoie! De asemenea, pentru a fii în pas cu noutățile, vă invităm să ne urmăriți și pe Facebook

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie

Ultimele Articole