Cercul Militar Cluj-Napoca

Cercul Militar Cluj-Napoca

 

Cercul Militar Cluj-Napoca organizeaza cursuri de depanare radio-TV, de cameramani de televiziune, fotografi, acusticieni si are in componenta cercuri de dansuri populare, de chitara, gimnastica aerobica, arta dramatica, teatru, modeling, istorie si traditii militare, filatelie si numismatica

La Cercul Militar – Casa Armatei Cluj activeaza ansamblul folcloric Izvorasu, grupul Junior Star si alte formatii de muzica populara si usoara, dar si de dansuri de societate. Clădirea Cercului Militar (actuala Casă a Armatei din Cluj-Napoca) încă adăpostește la parter fostul cinematograf Royal, fost Corvin, fost Popular și actualul Victoria (din 1964), iar de cativa ani este una dintre locatiile unde au loc proiectii si evenimente, marca TIFF.

Contact

Adresă: Piaţa Avram Iancu nr. 1-3, Cluj-Napoca
Telefon: 0264-590.564; 0264-590.563

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie