5/5 din 2 reviews
Ceramic Cafe Cluj

Ceramic Cafe Cluj

Ceramic Cafe Cluj – o poveste despre două familii care dăruiesc frumusețe și artă!

Firile creative, cele ale căror imaginație nu cunoaște limite de timp și de spațiu, firile care nu concep trecerea zilelor fără o activitate creativă, au un motiv de mare bucurie. Un local cu un concept novator și unic în oraș s-a deschis.

Cei care sunt în căutarea unei modalități de relaxare frumoase și educative, vor fi de asemenea încântați să afle de Ceramic Cafe.

Ceramic Cafe Cluj

Ce poți face în centrul Clujului, lângă Liceul Brassai?

Unii oameni se relaxează și se descoperă prin intermediul  cărților de colorat, alți oameni dansează, alți oameni scriu, și sunt alți oameni care pictează. În centrul Clujului, lângă Liceul Brassai se pictează, și nu oricum, ci pe lut. Într-o atmosferă liniștitoare care te inspiră încă înainte de a intra, în decorul care amintește cu fidelitate de artistismul unui atelier de creație, oamenii îndrăgostiți de emoție pictează pe obiecte de ceramică.

Farfurii, boluri, căni, vaze, ceainice, figurine, termosuri sau obiecte decorative stau aliniate pe rafturi asemeni pânzelor care așteaptă să fie umplute de culoare și imaginație. Orice vizitator va fi încurajat să colinde cu privirea obiectele ceramice albe, să își aleagă piesa preferată, să ocupe un loc față în față cu ,,șevaletul” său și să dea frâu liber imaginației și gândurilor prin formă și culoare. După câteva ore petrecute în compania artei, obțineți un obiect unicat, valoros și personal. Pentru ca bucuria să fie deplină, obiectul ceramic nou creat și personalizat intră în posesia creatorului său, care îl va putea păstra sau dărui.

Pentru că o porție de creație este mult mai distractivă atunci când este savurată în familie sau împreună cu prietenii, Ceramic Cafe pune la dispoziție toate resursele pentru a transforma timpul petrecut aici într-o experiență artistică desăvârșită, autentică și unică.

Ceramic Cafe Cluj

Ceai, cafea și pictură 

La acest atelier cochet aveți pensule de diverse dimensiuni și forme, culori vii, netoxice, fără plumb, sigure pentru copii și pentru păstrarea produselor alimentare, obiecte ceramice și, desigur, oameni faini și prietenoși. Dacă doriți să îi admirați pe alții cum creează și să vă inspirați, ați găsit locul potrivit.

Ceramic Cafe Cluj

De asemenea, puteți să vă opriți oricând la un ceai sau la o cafea pe care să o savurați în compania imaginației, servite în căni de ceramică perfect pictate.

Ceramic Cafe Cluj

Dacă vă lăsați greu convinși de unicitatea localului Ceramic Cafe, trebuie să vă spunem că aici se organizează:

  • Ateliere de modelat lut, transfer de imagine pentru adulți și copii;
  • Ateliere de arhitectură pentru copii și adolescenți;
  • Party-uri de aniversare;
  • Team building-uri și momente de relaxare pentru companii;
  • Ateliere de lectură (povești în engleză și franceză);
  • Vouchere – o idee bună pentru cadouri personalizate.

Dacă doriți să fiți la curent cu noutățile noastre și viitoarele evenimente, urmăriți-ne pe cluj.com/evenimente, pe pagina de Facebook și Instagram

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (2 voturi)
Rating5
5
Alex
5
Teodora Lipciuc
Un loc frumos, inedit unde te poți bucura de câteva clipe petrecute într-un relaxant și creativ.
Scrie o recenzie

Ultimele Articole