4.5/5 din 2 reviews
Bulgakov Soulfood and Café

Bulgakov Café Cluj

Bulgakov Café vă așteaptă cu porțile deschise și cu servicii de calitate, indiferent de ocazie. Prioritatea personalului este de a stârni zâmbetul clienților! În Bulgakov Café puteți participa la o călătorie gastronomică specială. Aici găsiți bucătăria tradițională din Transilvania, cu aromele autentice de altădată. Puteți alege dintre aproape o sută de preparate „ca la mama acasă” și specialități aparte!

Despre locație

Cafeneaua Bulgakov a fost înfiinţată în vara anului 2002. Clădirea se află în centrul Clujului, pe strada Inocenţiu Micu Klein şi a fost construită de familia Szabó în anul 1843. Există zvonuri că multe decenii funcţiona ca şi bordel.

Bulgakov Café găzduieşte numeroase evenimente culturale. Se mândresc cu o galerie de artă deja celebră. Aici este locul unde se organizează nenumărate cenacluri literare.

Cafeneaua Bulgakov se află într-o evoluţie continuă, iar în zilele noastre este considerată una dintre cele mai cunoscute localuri din Ardeal.

Contact:

Adresa: Str. Inocenţiu Micu Klein nr. 17 (fosta Florilor)
Telefon: 0264 450 156
E-mail: [email protected]
Facebook
Instagram
Website

Orar: 

Luni – Marți – Miercuri: 11:30 – 02:00
Joi – Vineri – Sâmbătă: 11:30 – 05:00
Duminică: 11:30 – 01:00

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (2 voturi)
Rating4.5
5
Iulia Marc
4
Andrei
Locatie, atmosfera placuta. Mancare decenta gatita bine, nu e un local spectaculos la mancare dar e un loc placut in care poti iesii seara si in care poti manca decent la un pret ok.
Scrie o recenzie

Ultimele Articole