5/5 din 1 review
A Camponeza Restaurant Cluj

A Camponeza Restaurant Cluj

A Camponeza Restaurant Cluj – descoperă arta de a mânca.

Gastronomia este artă, mâncarea este poveste, gustul este educație. Pornind de la aceste principii simple și clare A Camponeza Restaurant Cluj provoacă citadinii să experimenteze și să redescopere plăcerea de a mânca. Astfel, nu departe de punctul zero al orașului, citadinii sunt invitați să savureze preparate speciale, să se bucure de atmosferă creată de muzica fado și jazz și să servească celebrele vinuri licoroase – Porto și Madeira –  și vinho verde.

A Camponeza – casa das espetadas Cluj A Camponeza Cluj

Mâncare cu poveste

Respectul pentru mâncare se manifestă prin încercarea de a o cunoaște și de a o înțelege. Pe lângă alimentele de cea mai înaltă calitate, la A Camponeza Restaurant Cluj veți afla ceea ce vi se servește și vă veți conecta în mod sincer și autentic cu mâncarea. Vă veți putea găti preparatul preferat în funcție de gustul și intensitatea dorită la flacăra grătarului cu cărbuni ecologici.

A Camponeza – casa das espetadas Cluj A Camponeza Cluj

Originalitate și autenticitate 

Meniul acestui restaurant oferă preparate unice. Aici vei putea servi ceea ce niciun alt local din Cluj nu servește. Aceasta este altă certitudine rezidă din relația pe care creatorii A Camponeza Restaurant o propun spre explorare tuturor oaspeților. Astfel, carnea nobilă de vită și de porc – vita Wagyu și porcul Iberic – cât și fructele de mare și peștele exotic sunt gătite și prezentate într-un mod original, cu multă măiestrie și îndemânare.


Creatorii A Camponeza Restaurant au dorit să intervină cât mai puțin asupra gustului original al alimentelor, astfel încât gustul să nu își piardă savoarea și intensitatea. Din acest motiv, preparatele pe care le veți servi la acest restaurant vor avea o savoare inconfundabilă, unică. Ceea ce veți servi aici este 100% autentic și gustos!

Simplu și rapid, pe Cluj.com găsiți informațiile de care aveți nevoie! De asemenea, pentru a fii în pas cu noutățile, vă invităm să ne urmăriți și pe Facebook

A Camponeza – casa das espetadas Cluj A Camponeza Cluj

 

Informatii de contact

Numele locatiei: A Camponeza Restaurant Cluj
Contact:
Adresa: Str. Emile Zola, Nr. 2, Cluj-Napoca
Telefon: + 40 734 047 713
Orar: Luni – Sâmbătă: 19:00 – 23:00
Locație: Încărcați harta

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (1 vot)
Rating5
5
Madalina
Scrie o recenzie