Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

21 octombrie la ora 9:00

Survival Challenge Run Cluj

Survival Challenge Run este evenimentul sportiv care te provoacă să-ți depășești limitele! Iubitorii de mișcare sunt invitați în 21 octombrie la Poligonul Militar Someșeni la o cursă provocatoare cu obstacole, surprize și multă distracție alături de prieteni și colegi!

Cursă cu obstacole și probe surpriză, desfășurare de tehnică și activități militare precum și un recital de muzică de fanfară susținut de Muzica Militară a Diviziei 4 Infanterie “Gemina”

Acest eveniment special este dedicat atât sportivilor amatori, cât și sportivilor militari. Contează mai puțin timpii de alergare și mai mult capacitatea de autodepășire, de spirit de echipă.

Desfășurat în Poligonul Militar din Someșeni, Cluj-Napoca, evenimentul creează o legătură între iubitorii de sport, muzică de fanfară, tehnica și activități militare. Astfel Clubul Sportiv Atletic Cluj își propune să contribuie activ la dezvoltarea conceptului de Sport & Fun dar și la dezvoltarea totului unitar alcătuit de acestea.

_ _ _ _ _ _  _ _ _

ORGANIZATORI » Clubul Sportiv Atletic Cluj și Divizia 4 Infanterie „Gemina”. Clubul este coordonat de Mihaela Botezan, recordmenă națională la 10.000 m, maratonistă, participantă la campionatele mondiale și europene, precum și la Olimpiada de la Atena în 2004

DATA ȘI LOCAȚIA » 21 octombrie 2018. Poligonul Militar Someșeni, Cluj-Napoca, jud. Cluj, România
GOOGLE MAPS » https://goo.gl/maps/zf1XaKMMwSx  

ÎNSCRIERI » http://atleticcluj.ro/en/events/survival-challenge-run/ 

_ _ _ _ _ _ _ _ _

Curse pentru adulți și copii

Toate starturile vor avea loc duminică, 21 octombrie 2018. Cursele sunt deschise tuturor doritorilor, respectând criteriile și condițiile impuse de organizator.

 • Individual Masculin, 10 km
 • Individual Feminin, 5 km
 • Survival Team Challenge, 5 km
 • Napofarm Kids Race, 1,2 km

1. Toate categoriile de vârstă destinate adulților vor avea același start, ora 11.00.
2. Startul în cursele copiilor va fi diferit în funcție de categoria de vârstă și gen, astfel:
– Fete 6-8 ani ora 13.30;
– Băieți 6-8 ani ora 13.40;
– Fete 9-10 ani ora 13.50;
– Băieți 9-10 ani ora 14.00;
– Fete 11-13 ani ora 14.10;
– Băieți 11- 13 ani ora 14.20.

3. Echipele participante la cursele de Team Challenge vor fi formate obligatoriu din 3 persoane. Fiecare echipă trebuie să aiba în componență cel puțin o personă de gen feminin.
4. Traseul de concurs pentru cursele Individual Masculin, Individual Feminin, și Survival Team Challenge-este o cursă provocatoare cu obstacole, ce se desfăsoară pe o lungime de 5 km cu 15 obstacole; baloți de paie, cauciucuri, aruncarea grenadelor, târâș, labirint, groapă cu noroi, escalade de obstacole, scări, tir cu aer comprimat (doar pentru persoanele cu vârsta de peste 18 ani).
5. Traseul are o lungime de 5 km. În întrecerea feminină și pe echipe, traseul este parcurs o singură dată. Concurenții din întrecerea masculină (Individual Masculin) parcurg traseul de două ori.
6. Clasamentul va fi făcut pe grupe de vârsta pentru cursele de Individual Masculin, Individual Feminin și Napofarm Kids Race (vezi regulament).
7. La Survival Team Challenge, clasamentul va fi făcut pe echipe. Clasamentul pe echipe se stabilește pe baza clasamentului individual prin adunarea locurilor obținute de cei trei concurenți ai echipei. Echipa care are suma locurilor mai mică este câștigătoare. În caz de egalitate, locul cel mai bun în clasament este atribuit echipei care are un sportiv mai bine clasat.

Important!

Părinții sau tutorii legali vor semna o declarație pe proprie raspundere privind calitatea de părinte sau tutore legal și a faptului că, copilul / copiii au o stare de sănătate fizică și mentală care le permite participarea la concurs.

Condiții de participare

Fiecare concurent trebuie să îndeplinească condițiile de mai jos pentru a participa la concurs și pentru a primi kitul de concurs:

 • Să aibă cel puțin 14 ani împliniți în ziua cursei. Concurenții cu vârsta sub 18 ani trebuie să aibă acordul scris al unui părinte sau tutore legal și adeverința medicală care certifică abilitatea pentru efort fizic a minorului pentru a participa la cursă.
 • Să plătească taxa de participare la concurs și să facă dovada plății taxei de înscriere.
 • Să prezinte un act de identitate pentru verificare atât la ridicarea kitului cât și la premiere. Pentru copii este obligatorie prezentarea unei copii după certificatul de naștere atât la ridicarea kitului cât și la premiere.
 • Să își asume responsabilitatea pentru participarea sa la cursă prin semnarea unei declarații pe propria răspundere. Organizatorul nu este responsabil pentru niciun fel de accident sau pagubă pe care concurentul le-
 • ar putea întâmpina în timpul competiției.
 • La “Kids Race” pot participa copii care au minim 6 ani împliniți, însoțiți de un părinte sau tutore legal.
 • Organizatorii vor elimina din concurs, fără rambursarea sumelor plătite, orice persoană care nu respectă condițiile de participare și/sau regulamentul.