Ultimele zile de vot în cadrul procesului Bugetare Participativă 2019

de | | 2 Minute

Bugetare Participativă 2019 » Ultimele zile de vot

Duminică, 17 noiembrie, ora 23.59, se încheie a doua etapă de vot din cadrul procesului Bugetare participativă, ediția 2019. Astfel, toți cei care locuiesc, muncesc sau studiază în Cluj și au împlinit  vârsta de 18 ani își pot exprima votul pentru unul din cele 30 proiecte care au intrat în această a doua etapă de vot.

La finalul celei de a doua etape de vot, vor fi selectate un număr de 15 proiecte care vor fi implementate de către Primăria municipiului Cluj-Napoca începând cu anul 2020. Primul proiect din fiecare domeniu clasat în funcție de numărul de voturi va fi selectat automat, iar restul proiectelor vor fi selectate în ordinea numărului de voturi, indiferent de domeniul din care fac parte.

Procesul de vot are loc exclusiv online, prin intermediul platformei www.bugetareparticipativa.ro. Pentru a putea vota, este necesară crearea unui cont pe această platformă sau autentificarea, dacă există deja un cont creat. Doar persoanele care se află fizic în aria teritorială a municipiului Cluj-Napoca pot vota.

Cei care nu sunt familiarizați cu mediul online sau nu au momentan acces la internet, pot apela la biroul amenajat de către Primărie la Centrul de Cultură Urbană Casino în acest scop, în fiecare zi, de luni până vineri, între orele 13:00 – 17:00.

Rezultatele finale vor fi afișate în data de 25 noiembrie, conform calendarului procesului.

Informații suplimentare despre procesul Bugetare participativă:
Website: www.bugetareparticipativa.ro;
Email: [email protected];
Telefon: 0371 376 646 (de luni până vineri între orele 13.00-17.00)
Facebook: Bugetare participativa


Comunicat de presă
Biroul Mass-media
Primăria Cluj-Napoca