Mare bătălie a pizzarilor la Cluj

de | | 1 Minute

Mare bătălie a pizzarilor la Cluj 

Peste 25 de bucătari experți în a pregăti o pizza bună vor participa luni, 22 iunie 2015, ora 10.00, la Casino Centru de Cultură Urbană, la primul campionat internațional de pizza organizat în Cluj-Napoca, sub egida Federației Italiene „Pizzaioli nel Mondo”.

„Acest campionat își propune confruntarea participanților din diverse țări, îmbogățirea experienței profesionale, precum și promovarea produselor tradiționale românești și italiene”, afirmă unul dintre vicepreședinții „Federației Italiene „Pizzaioli nel Mondo, Iuliana Giulia Apa.

La „marea bătălie a pizzarilor de la Cluj” vor participa bucătari pizza din orașul de pe Someș, din București, Brăila, Roma și din Londra.

După demonstrațiile concurenților, la ora 18.00, se va desfășura un Pizza Party, unde publicul va fi răsplătit cu porții gratuite de pizza. Seara, la ora 19.00, va avea loc premierea câștigătorilor și o surpriză pentru toți participanții la campionat, acrobații cu pizza.

Înscrierile la primul campionat internațional de pizza din Cluj-Napoca se pot face inclusiv în ziua în care se va desfășura concursul, până la ora 10.00.

campionat-international-de-pizza

Redactor Cluj.com:

Tia Sîrca