Green Copy Cluj

Green Copy Xerox Cluj – printare, copiere și scanare formate mari

Serviciile de copiere, printare și scanare a formatelor mari și foarte mari sunt acum posibile cu Green Copy Xerox Cluj. Fiind un centru de printare care pune accent pe protejarea naturii, dezvoltă direcția ecologică pentru protejarea mediului înconjurător. Specializat pe formatele mari și foarte mari, Green Copy oferă oportunitatea obținerii printării în detaliu a proiectelor de mare amploare.

Firma s-a dezvoltat ca afacere de tip start up prin colaborare cu diaspora și s-a specializat pe imprimarea proiectelor de tip desen tehnic, cadastru, hărți și desene de dimensiuni mari. Astfel, proiectele care implică evidențierea cât mai exactă a tuturor detaliilor sunt listate în formatele fizice într-o manieră cât mai exactă. Echipamentele utilizate sunt de proporții mari, de ultimă generație, ceea ce asigură acuratețea imaginilor. Acestea pot fi imprimate atât color, cât și alb-negru.

Prietenos cu mediul

Firma este destul de nouă în peisajul clujean. Dorința de protejare a mediului s-a transformat în certitudine. Așa cum îi spune și numele, Green Copy Xerox Cluj pune accentul pe abordarea prietenoasă a resurselor pe care le oferă mediul înconjurător. De aceea, toate acțiunile sunt îndreptate în această direcție. Pentru imprimare, se poate opta și pentru utilizarea hârtiei reciclate, aceasta fiind și recomandarea echipei. Mai mult, toate aparatele sunt proiectate astfel încât să economisească atât energie electrică, cât și cerneală. De asemena, se pune accent pe colectarea selectivă.

Green Copy Cluj

Ce servicii oferă?

Copiere, multiplicare, scanare pe următoarele formate:

  • mari: A2, A1, A0, A0+
  • mici: A3, A4, A5

Pe lângă acestea, se mai oferă servicii de laminare, pliere planșe, biguire, lucrări de licență, spiralare, lucrări de diplomă, copertare și pictură pe pereți.

green copy xerox cluj

Pentru proiectele mai creative, de tipul cărților de vizită, invitații de nuntă, bannere, pliante, cataloage, calendare, plicuri, flyere, etc.,  se oferă și servicii de design. Acestea sunt gratuite dacă implică o muncă simplă și se încadrează într-o jumătate de oră. În caz contrar, se poate solicita serviciul de design contra-cost.

Green Copy Xerox Cluj deține o imprimantă digitală cu ajutorul căreia reușește să printeze detaliile dorite cu auriu, argintiu sau alte culori speciale, pe agende, coperți lucrari de licenta sau doctorat, carcase de telefon, invitatii nunta, carti de vizita, meniuri, etc.

green copy xerox cluj

Acolo unde este nevoie

Mai aproape de necesitățile fiecărui clujean, Green Copy Xerox Cluj ajunge la ușa fiecăruia, prin serviciile de livrare pe care le oferă. Astfel, la serviciile de imprimare care se încadrează în suma de 50 lei, poți beneficia de livrarea gratuită, oriunde în Cluj-Napoca (excluzându-se zonele limitrofe).

Mai mult, te vei bucura de consultanța specialiștilor, astfel încât pentru orice problemă, vei găsi o soluție potrivită.

Date de contact:

Adresă: Str. Memorandumului, Nr. 17
Telefon: 0745 012 880 | Mail: [email protected]
Website | Facebook

Orar:

Luni – Vineri: 09:00 – 17:00

 

Informatii de contact

Numele locatiei: Green Copy Xerox Cluj – printare, copiere și scanare formate mari
Contact: E-mail Website Facebook
Telefon: 0745 012 880
Orar: Luni - Vineri: 09:00 - 17:00
Locație: Încărcați harta

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie