5/5 din 1 review

Charlie Pub Cluj

Charlie Pub Cluj – povestea splendidă a timpurilor noi

Un film bun este mereu o plăcere. Un film cu Charlie Chaplin este mereu o încântare. Inspirat din eleganța anilor de glorie ai cinematografiei americane, aducând cele mai bune savori și arome ale bucătăriei internaționale, armonizate cu intensitatea băuturilor, cu decorul sobru și englezesc, Charlie Pub vă propune să trăiți una dintre cele mai speciale experiențe gastronomice.

Decor

Profilul deosebit al localului Charlie Pub Cluj este oferit de decorul unic, care îmbină viziunea ultramodernă cu notele vintage. Această combinație neașteptată creează o ambianță prietenoasă, dar destul de impunătoare. Charlie are un aspect retro elegant și stilat, care va fi apreciat și de cei mai exigenți „degustători” de frumos. Armonia perfectă între intensitatea luminii, ornamentele metalice și din sticlă ale barului, culoarea și textura moale a textilelor de pe canapele și fotolii, nuanța lemnului oferă o incursiune în timpurile vechi cu mijloacele lumii moderne.

Charlie Pub Cluj

Mâncare și băutură

Eleganța definește prin excelență meniul de mâncare și băuturi al Charlie Pub Cluj. Ingredientele atent selecționate, mixurile moderne în ton cu tendințele internaționale din arta culinară, prospețimea preparatelor, combinația inedită a gusturilor, a aromelor și a mirodeniilor conferă fiecărui fel de mâncare din meniu unicitate și o eleganță greu de egalat.

Meniul de băuturi impresionează prin vinuri atent selecționate, cocktail-uri originale realizate după rețete vechi, respectate pas cu pas, licori tari de bună calitate, în perfectă asociere cu mâncarea servită și cu conceptul localului.

Atmosferă

Sincretismul cultural este definit de ambianța specific englezească cu elementele culturii locale. Astfel, în acest local veți găsi barmani și ospătări joviali și prietenoși. Muzica este în acord cu preferințele melomanilor clujeni. Nu în ultimul rând, amplasarea în cea mai îndrăgită piață din oraș – Piața Muzeului, la numărul 3.

Simplu și rapid, pe Cluj.com găsiți informațiile de care aveți nevoie! De asemenea, pentru a fii în pas cu noutățile, vă invităm să ne urmăriți și pe Facebook, Instagram.

 

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (1 vot)
Rating5
5
Iulia Marc
Scrie o recenzie

Ultimele Articole