4.5/5 din 2 reviews
Bulgakov Soulfood and Café Ofertă City Card în aceasta locație: - 10% La Bulgakov Soulfood & Café beneficiati de 10% discount la mancare. Află mai multe

Bulgakov Soulfood and Café

 

Bulgakov Soulfood and Café, Cluj-Napoca

Café Bulgakov vă așteaptă cu porți deschise și cu servicii de calitate, indiferent de ocazie. Zâmbetul clienților noștri este răsplata noastră! La Café Bulgakov, vă invităm la o călătorie gastronomică specială! La noi găsiți bucătăria tradițională din Transilvania. Puteți alege dintre aproape o sută de preparate „ca la mama acasă” și specialități aparte!

Cafeneaua Bulgakov a fost înfiinţată în vara anului 2002. Clădirea se află în centrul Clujului, pe strada Inocenţiu Micu Klein (fosta Florilor), şi a fost construită de familia Szabó în anul 1843. Există zvonuri că multe decenii funcţiona ca şi bordel.

Cafeneaua găzduieşte numeroase evenimente culturale. Ne mândrim cu o galerie de artă deja celebră. Am organizat şi organizăm nenumărate cenacluri literare.

Cafeneaua se află într-o evoluţie continuă, iar în zilele noastre este considerată una dintre cele mai cunoscute localuri din Ardeal.

Contact:

Adresa: Str. Inocenţiu Micu Klein nr. 17 (fosta Florilor)
Telefon: 0264 450 156
E-mail: bulgakovpress@gmail.com
Facebook RO
Facebook HU
Instagram
Website

Orar: 

Luni – Marți – Miercuri: 11:30 – 02:00
Joi – Vineri – Sâmbătă: 11:30 – 05:00
Duminică: 11:30 – 01:00

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

Locație

User Reviews

4.5 Utilizatori (2 voturi)
Rating4.5
5
Iulia
4
Andrei
Locatie, atmosfera placuta. Mancare decenta gatita bine, nu e un local spectaculos la mancare dar e un loc placut in care poti iesii seara si in care poti manca decent la un pret ok.
Scrie o recenzie

Ultimele Articole