Cum ne aranjam parul de sarbatori? Ne ajuta hairstylist-ul Mihaela Vodnar de la Ciao Bella!

de | | 2 Minute

Cum ne aranjam parul de sarbatori? Ne ajuta hairstylist-ul Mihaela Vodnar de la Ciao Bella!

cum ne aranjam parul de sarbatori ciao bella (1)In preajma sarbatorilor, atentia la detalii devine obicei cotidian. Suntem mai atenti la oamenii din jurul nostru si la dorintele lor (vrem sa le oferim cele mai potrivite cadouri, nu-i asa?), suntem mai atenti la strazile orasului si la decoratiunile de sarbatori, mai atenti la vremea de afara, pandind fulgii de nea, mai atenti la acele mici detalii care contribuie la atmosfera feerica specifica lunii decembrie.

Suntem mai atenti si la noi insine.
Pregatirile pentru sarbatori, pe langa impodobitul bradului, deciziile legate de gustarile si mancarurile traditionale, decorul de acasa sau de la birou, mai presupun si atentia la cum ne imbracam si cum aratam. Noi, femeile, stim cat de important este sa arati bine – pentru a te simti bine.

Daca am decis cu ce ne imbracam, ramane intrebarea: cum ne aranjam parul de sarbatori? Care sunt tendintele acestui an si, de fapt, mai important, ce ni s-ar potrivi cel mai bine?

Mihaela Vodnar, hairstylist cu experienta de peste 7 ani in domeniu, trainer la Ciao Bella Academy si Alfaparf Academy, organizeaza in aceasta perioada un curs de autoaranjare dedicat tocmai modalitatilor de aranjare cat mai eficienta si mai corecta a parului.

Cursul este perfect pentru tine daca iti doresti o coafura minunata, insa nu esti in apropierea unui coafor sau preferi sa fii tu cea care isi aranjeaza parul.
Vei avea ocazia sa primesti cateva idei de autoaranjare de la un trainer cu experienta in domeniu, idei care nu presupun pur si simplu preluarea unor tendinte si urmarea ,,modei”, ci care tin cont de ceea ce te face unica, de textura parului, de forma fetei și, bineinteles, de stilul vestimentar si tinuta pe care doresti sa o porti in aceste momente deosebite ale anului.

cum ne aranjam parul de sarbatori ciao bella (2)

Fiecare avem stilul nostru unic, acel ceva care ne face speciale. In cadrul cursului de autoaranjare sustinut de Mihaela Vodnar, vei avea ocazia sa inveti cum sa te pui in valoare, cum sa alegi o coafura si sa iti aranjezi parul astfel incat sa iti reflecte cat mai bine personalitatea si starea de spirit.

Pentru mai multe detalii despre curs, datele de contact sunt:
Adresa: Str. Tăşnad nr. 18
Site: http://ciaobella.ro/
Telefon: 0746723505

cum ne aranjam parul de sarbatori ciao bella (2)