Cazare Untold

Apartament in Cluj Aparthotel in Cluj Hostel in Cluj Hotel in Cluj In afara Clujului Motel in Cluj Pensiune in Cluj Vila in Cluj

Cazare Untold 2018

Un nou capitol UNTOLD ni se dezvăluie în această vară, în perioada 2-5 august 2018. Discover your Wolf Spirit, însă înainte trebuie să te asiguri din timp că vei fi cazat conform propriilor preferințe, nevoi și posibilități.

Există numeroase unități de cazare în Cluj care își vor primi oaspeții pe durata festivalului Untold și în acest an. Locurile de cazare Untold sunt însă limitate și, pe măsură ce trece timpul, tot mai puține.

Grăbește-te așadar, descoperă care sunt locurile și ofertele de cazare Untold și rezervă din timp.

Cazare UNTOLD »» AICI »» bit.ly/CazareUntold2018

cazare untold

Ca în fiecare an, Untold Festival își dezvăluie povestea aducând artiști internaționali de renume din industria muzicală electronică și nu numai. Black Eyed Peas, The Chainsmokers, Jason Derulo, The Prodigy, Afrojack, Alesso, Armin Van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike, Diplo, Kygo, Steve Aoki, Tiesto, Fedde le Grand, Dub FX, The Asteroids Galaxy Tour și mulți, mulți alții sunt așteptați pe scenele festivalului la începutul lunii august. Line up » vezi aici.

Cazare UNTOLD »» AICI »» bit.ly/CazareUntold2018

Untold Festival este așteptat cu nerăbdare de festivalierii care revin în inima Transilvaniei vară de vară, dar și de cei care îndrăznesc să pătrundă în tărâmul poveștilor Untold pentru prima dată. În acest an, al patrulea an de existență, Untold continuă cu o nouă poveste și o nouă provocare: discover your Wolf Spirit! Noi personaje fantastice își vor face apariția pe tărâmurile Untold Festival și îi vor ghida pe zecile de mii de festivalieri înspre scenele festivalului și spațiile de poveste care li s-au pregătit și care așteaptă să fie explorate.

UNTOLD este primul brand românesc care a primit din partea Ministerului Turismului distincția de Ambasador al Turismului Românesc, datorită eforturilor depuse pentru a promova România la nivel internațional. Festivalul este apreciat și datorită inițiativelor Blood Network, Bac de 10 și, desigur, Romania All Inclusive.

cazare untold

cazare untold

Fotografii via UNTOLD.

Locație

User Reviews

0 Utilizatori (0 voturi)
Personal0
Confort0
Locatie0
Calitate/pret0
Scrie un review